Toistakymmentä kenttää luistelukunnossa

0
Vilma Hesanto ja Maisa Hämäläinen joutuvat välillä väistelemään kiekkoa, mutta pitävät lähikentästään.
Vilma Hesanto ja Maisa Hämäläinen joutuvat välillä väistelemään kiekkoa, mutta pitävät lähikentästään.

Kesämäen kentällä oli lauantaina iltapäivällä toistakymmentä luistelijaa. Vilma Hesanto ja Maisa Hämäläinen olivat uskaltautuneet kentän reunalle taustalla viuhuvasta jääkiekkopelistä huolimatta.

 

Jääkiekkoa pelaamassa olleet Jasper ja Jussi Pänkäläinen eivät tunteneet kaikkia pelaajia, mutta vakuuttivat, että kaikki halukkaat pääsevät peliin mukaan. He käyvät kentällä lähes joka päivä ja jääkiekkoporukan he saavat nopeasti kasaan soittamalla lähellä asuville kavereille.

 

Tällä hetkellä Kaarinan kaupungin hoitamista kentistä luistelukuntoisia ovat Keskusliikuntapuiston, Littoisten, Kultanummen, Hovirinnan koulun, Kesämäen, Empon, Kotimäen koulun, Piikkiön liikuntahallin, Rungon koulun ja Niemenkulman koulun kentät. Talkoovoimin on jäädytetty kentät Kirismäessä ja Harvaluodossa.