Tuorlan talvirieha oli kävijämenestys

0
Alpakoita ihmettelemään olivat tulleet Mihaela ja Paul Turcu (vas.), Linda Aukee ja Iida, Ville Aukee ja Kalle, aidan raosta kurkkaava Aava ja Jussi Uusitalo sekä Sami ja Topi Saarela.
Alpakoita ihmettelemään olivat tulleet Mihaela ja Paul Turcu (vas.), Linda Aukee ja Iida, Ville Aukee ja Kalle, aidan raosta kurkkaava Aava ja Jussi Uusitalo sekä Sami ja Topi Saarela.

Talvirieha täytti Tuorlan pihapiirin, kun arviolta 500 kävijää tutustui alueen tarjontaan. Perheen pienimmät pääsivät paijaamaan halikoira Namua, ratsastamaan tai kärryttelemään ponilla ja ruokkimaan kahta Helmiveneen tilan alpakkaa. Mahdollisuus oli myös esimerkiksi makkaranpaistoon ja planetaariossa esitettiin neljä näytöstä.

 

Maarit Haapasaaren ja Namu-koitan luotsaama tarinateltta oli yksi pikkuväen suosikeista, ja teltta pursui vieraita pitkin päivää. Haapasaari luki lapsille kirjoja ja lapset saivat vapaasti kuvittaa tarinaa. Piirroksista tullaan järjestämään näyttely Tuorlan tiloissa tällä viikolla.