Katso video: Hiihtolomalla osattiin nauttia myös uimisesta

0
Markus Ollila nautti hiihtolomalla uimahallin kosteasta lämmöstä lastensa Aarren (vas.), Urhon, Sulon, Ursulan ja Hertan kanssa.
Markus Ollila nautti hiihtolomalla uimahallin kosteasta lämmöstä lastensa Aarren (vas.), Urhon, Sulon, Ursulan ja Hertan kanssa.

Hiihtolomaviikon alkupuolella saatiin nauttia kauniista kevättalven säistä, ja luntakin oli vielä vähän maassa. Lämpöaalto muutti sitten tilanteen, eikä torstaina ollut enää juurikaan asiaa luistinkentille tai pulkkamäkeen.

Sää ei kuitenkaan haitannut Kaarinan uimahallissa liikunnan ilosta nauttivia. Markus Ollila oli tullut käymään hallissa viiden lapsensa kanssa, ja vedessä riitti riemua. Sulo, 1, oli turvallisesti isän sylissä, ja isommat Ursula, 5, Hertta, 10, Aarre, 7, ja Urho, 8, sukkuloivat sujuvasti altaissa.

-Käymme uimassa vähintään kerran kuussa. Tänä talvena lapset ovat hiihtäneetkin ja laskeneet pihan pulkkamäessä. Vanhin poika Leevi kävi myös laskettelemassa Teijossa, Markus Ollila kertoi.

Mikko Salakarilla puolestaan oli mukana hallissa lapsensa Elli, 10, Emma, 5, Kosti, 8, ja Valto, 6.

-Meidän lapsilla on ollut lomalla ohjelmassa serkkujen ja kavereiden kanssa oleilua. Maanantaina käytiin luistelemassa Parkin kentällä.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=nVKRATYcEcU&feature=youtu.be” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]