Katso video: Vanhat tanssivat salonkitansseja VPK-talolla

0
Kuva: Laura Tikkanen
Kuva: Laura Tikkanen

VPK-talolla näkyi glamouria, kalliita pukuja ja taitavien tanssijoiden pyörimistä yleisön katsellessa upeaa esitystä. Salamavalot räpsyivät ja tunnelma nousi kattoon, kun Kaarinan lukion toisen luokan oppilaat antoivat katsojille salonkitanssien ja kansantanssien taidenäytteen.

Perinteiset vanhojen tanssit tanssittiin penkkaripäivän jälkeen perjantaina. Päivällä nuoret tanssivat yläkouluissa ja oman lukion salissa. Illalla lukiolaisten sukulaiset ja ystävät saivat nauttia juhlavasta esityksestä.

Videolla kuullaan VPK:n puhallinorkesterin musiikkia ja nähdään Kaarinan lukion nuorten tanssimista.

Teksti ja video: Laura Tikkanen

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SwK4Nt1NK5w&list=UUoXVfOXPFo17EnOaWqyhYwA” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

 

 

Lue lisää 18.2.2015 lehdestä