Saaristo Open paljasti tähtensä

0

 

Saaristo Open avaa Varsinais-Suomessa festivaalikesän. Arkistokuva 2014.
Saaristo Open avaa Varsinais-Suomessa festivaalikesän. Arkistokuva 2014.

Saaristo Open julkisti tänään torstaina esiintyjäkattauksensa. Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Kaarinassa rokkaa muun muassa Lauri Tähkä, Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi, Anna Abreu, Jukka Poika, Samuli Edelmann ja Sleepy Sleepers. Aiemmin esiintyjistä on paljastettu jo Popeda, Neljä Ruusua ja Elastinen.

– Yksi on vielä julkistamatta. Se on varmaan kaikista kovin nimi. Kerromme sen sitten, kun paperit on kunnossa, festivaalin pääpromoottori Kalle Keskinen lupaa.

Saaristo Open keräsi viime kesänä merellisiin maisemiin yli 11 000 vierasta. Keskinen uskoo, että seitsemättä kertaa järjestettävä festivaali on vakiinnuttanut paikkansa Varsinais-Suomen eturivin tapahtumien joukossa. Saaristo Openin liput tulevat myyntiin maanantaina 9.2.

– Jos pääsisimme tänä kesänä 14 000 kävijän paikkeille, niin voisimme olla tyytyväisiä.

 

Lue lisää 10.2.2015 lehdestä