Katso video: Bussi vei tontinostajat kurkkimaan uusia asuinalueita

0

Ensi perjantaina päättyy hakuaika Kaarinan kaupungin myymiin Rauhanlinnan, Voivalanrannan ja Nunnanmetsän omakotitontteihin.

Kaupunki järjesti lauantaina kohteista tontti-infon sekä kiertoajelun uusille asuinalueille tonttikauppaa harkitsevien päätöstä helpottamaan. Valinnanvaraa riittää, sillä kaupungilla on tällä hetkellä vapaana yhteensä 77 tonttia. Kyytiläisille esiteltiin myös kaupungin keskeisimpiä paikkoja ja palveluita.

Kaupunginarkkitehti Pasi Aromäki ennustaa tämän kevään hittikohteiksi kolmea Voivalan tonttia, joista aukeaa merellinen näkymä salmelle. Mikäli hakemuksia tulee useampia, tonttien saajat ratkaistaan arpomalla.

Katso videolta, millaiselta jotkin uudet asuinalueet näyttivät bussin ikkunasta.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SKrBC_tye_g” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

 

Lue lisää 4.3.2015 lehdestä