Katso video: Hemmottelua ja sisustusvinkkejä hyvinvointistudio Zeerassa

0
Zeerassa vallitsi lauantaina lämmin ja rentoutunut tunnelma. Kuva: Sohvi Auvinen
Zeerassa vallitsi lauantaina lämmin ja rentoutunut tunnelma. Kuva: Sohvi Auvinen

Hyvinvointistudio Zeerassa järjestettiin lauantaina 14.3.2015 hyvinvointi- ja sisustustapahtuma. Tarjolla oli muun muassa lyhyitä kosmetologisia hoitoja, kuten ripsien ja kulmien värjäystä. Pidempää rentoutumista kaipaaville löytyi myös erilaisia hierontoja aina perinteisestä niska-hartiahieronnasta kuumakivihierontaan.

Kauneushoitojen lisäksi tapahtuma tarjosi myös vinkkejä kevään sisustukseen. Näytillä oli esimerkiksi erilaisia, niin perinteisellä liekillä kuin ledlampuillakin palavia kynttilöitä. Näiden lisäksi pöydiltä löytyi myös käsin tehtyjä vilttejä ja säilytyskoreja.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=937WQDczXbg” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]