Katso video: Jokainen on omanlaisensa taideteos

0

 

Yhteisötaideteosta varten otetuissa kuvissa vain mielikuvitus oli rajana. Kuvaaja: Sohvi Auvinen
Yhteisötaideteosta varten otetuissa kuvissa vain mielikuvitus oli rajana. Kuvaaja: Sohvi Auvinen

Kaarinan kirkossa järjestettiin torstaina 12.3. kulttuuri-ilta Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Ohjelmassa oli muun muassa Kaarinan kirkkokuoron ja Veteraanikuoron lauluesityksiä sekä Tarinatehdas-ryhmän uusimman, Pitääkö olla pahoillaan? – Koettua lapsettomuutta -näytelmän ensiesitys.

Ennen tilaisuuden alkua koottiin myös yhteisötaideteos Katso kuinka moneksi meistä on!. Osallistujat saivat kuvauttaa kasvonsa ja kätensä, ja kuvista koottiin kollaasi kirkon seinälle. Jokainen osallistuja sai myös oman paperikuvan itselleen muistoksi tapahtumasta.

– Ideana on osoittaa, että jokainen meistä on omanlaisensa yksilö, kuvat ottanut Lotta Valtanen selittää.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Tgy6DluZvoc” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

 

 

Lue lisää 18.3.2015 lehdestä