Katso video: SDP vauhditti ihmisiä jäähallilla

0
demaripieni
Sosiaalidemokraattien ehdokkaat Mika Maaskola (vas.), Minna Ylikännö, Katja Taimela, Maija Salo, Mari-Elina Koivusalo, Saku Nikkanen (alhaalla vasemmalla) ja Jere Järvinen liukastelivat jäälle yhteiskuvan ottoa varten. Järvisen Niilo-poika malttoi jättää luistelut hetkeksi kesken ja muksahti isänsä kylkeen.

Sosiaalidemokraatit laittoivat kaarinalaiset hikoilemaan SDP liikuttaa -tapahtumassa Kaarinan jäähallissa sunnuntai-iltapäivänä. Ohjelmassa oli SDP:n eduskuntavaaliehdokkaiden vetämät luistelu- ja juoksukoulut, yleisöluistelua, poniratsastusta ja muodostelmaluisteluesitys. Lisäksi paikalla oli tietysti tavattavissa Varsinais-Suomen alueen ehdokkaita.

Kaarinalainen ehdokas Jere Järvinen kertoo, että demarit halusivat ajatella eri tavalla vaalitapahtuman järjestämistä. Kun muut ovat turuilla ja toreilla kampanjoimassa, SDP tekee jotain konkreettista.

– Meille liikunta ja vapaa-aika on tärkeä asia. SDP on aina ollut kansalaistoiminnan tukija ja hyvinvoinnin edistäjä, Järvinen sanoo.

Poliitikkona Järvisen sydäntä lähinnä ovat nuoriso ja perheet. Nuoriso-ohjaajana hänellä on hyvä käsitys, miten nuoriso tänä päivänä voi. Tärkeimpänä tavoitteena olisi saada kaikille nuorille mielekäs työ- tai opiskelupaikka.  Järvinen muun muassa tukisi yrittäjiä, jotta nämä uskaltaisivat palkata nuoria töihin.

Järvinen myös toivoisi nuorison hyödyntävän enemmän paikallisia harrastusmahdollisuuksia. Kuuntele videolta, miten koulut voisivat hänen mielestään vaikuttaa tähän.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Mgf56kUdAPg&feature=youtu.be” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]