Kaarina-mitali piikkiöläiselle meriteollisuusyritykselle

0

Kaarinan Yrittäjyysviikko huipentui perjantaina päätösjuhlaan, jossa luovutettiin Kaarina-mitali ansioituneelle yritykselle. Tänä vuonna Kaarina-mitalin sai Piikkiössä toimiva meriteollisuusyritys Oy NIT Naval Interior Team Ltd (NIT Oy), joka joka on erikoistunut laivojen vaativimpien sisustustöiden kokonaistoimituksiin. NIT suunnittelee ja toteuttaa muun muassa ravintoloita ja kylpyläosastoja loistoristeilijöihin ja autolauttoihin. Yhtiön asiakkaat ovat maailman johtavia telakoita: saksalaisen Meyerin telakat Turussa ja Papenburgissa sekä Mitsubishin telakka Japanin Nagasakissa.

Kaarina-mitali annetaan yritykselle, joka on lisännyt työpaikkoja Kaarinassa tai tehnyt kaupunkia tunnetuksi myönteisellä tavalla tai muuten toiminnallaan edistänyt Kaarinan kaupungin tavoitteita.