Katso video: Yrittäjyysviikko sai räjähtävän startin

0
IMG_5383pieni
Värikuula jättää osuessaan värikkään jäljen. “Taisteluarpia” vertailtiinkin kiivaasti tauolla.

Pusikot kahisivat ja pyssyt pamahtelivat Kaarinan Yrittäjien ja Piikkiön Yrittäjien lauantaisessa perhetapahtumassa, jossa päästiin kokeilemaan laser- ja värikuulapelejä Huviluvan ulkopeliareenalla Piikkiössä. Vauhdikkaiden pelien tiimellyksessä viihtyivät niin lapset kuin aikuisetkin. Tapahtuma oli osa yrittäjyysviikon ohjelmistoa.

– Yrittäjyysviikko järjestettiin kolmatta kertaa. Todettiin, että tällä kertaa järjestetään jotain liikunnallisempaa. Ajatuksena on se, että saadaan yrittäjäperheille mukavaa yhteistä vapaa-ajan viettoa, kertoo Piikkiön Yrittäjien puheenjohtaja Petri Tölkkö.

IMG_5372pieni
Otto Asikainen, Maria ja Juho Salminen sekä Eino ja Alina Virtanen valmiina lasertaistoon.

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=oRR0jfFJuiU” width=”260″ height=”200″ responsive=”no”]

Lue lisää 15.4.2015 lehdestä