Yhdessäolo vetää lapsia ja nuoria leirille Piikkiöön

0

Harvaluodon virkistysalue muuttuu jälleen kerran väliaikaisesti telttakyläksi Piikkiön Kehityksen jokakesäisen nuortenleirin startattua alueella maanantaina.

Leirillä muun muassa leikitään ja pelataan yhdessä, jonka lisäksi lapsia ja nuoria viihdyttävät ja valistavat vierailevat toimijat, kuten Piikkiön Vapaapalokunta ja Suomen Punaisen Ristin Piikkiön osasto.

– Kahtena viime vuotena olemme vetäneet itse ensiapuopetusta, mutta päätimme, että otetaan taas välillä ulkopuolinen opettamaan, Piikkiön Kehityksen puheenjohtaja Pirjo Ailanto kertoo.

Piikkiön Kehityksen nuortenleirin ruokailu tapahtuu alueella olevassa leirikatoksessa. Lounasta noutamassa Sandra Ketonen (vas.), Eero Vuorinen ja Nelli Toivonen, taka-alalla Lotta Lehtonen ja Iida Laakso.
Piikkiön Kehityksen nuortenleirin ruokailu tapahtuu alueella olevassa leirikatoksessa. Lounasta noutamassa Sandra Ketonen (vas.), Eero Vuorinen ja Nelli Toivonen, taka-alalla Lotta Lehtonen ja Iida Laakso. Ruokaa tarjoilevat leiriohjaajat Olga Elonen, Vilma Ukonmaanaho, Elias Lindfors ja Venla Lehtonen.

 

Lue lisää 15.7.2015 lehdestä