Hovirinnan rantaan tulossa uusi yrittäjä

0

Kaupunki on neuvotellut Juha ja Janne Viikarin kanssa Hovirinnan venesataman vuokrauksesta ja uuden sauna- ja ravintolarakennuksen toteutuksesta. Neuvotteluissa on päädytty esisopimukseen, jolla kaupunki sitoutuu venesataman vuokraukseen, mikäli sauna- ja ravintolarakennuksen toteuttamisesta päästään yhteisymmärrykseen.

Esisopimuksella osapuolet sitoutuvat suunnittelemaan sauna- ja ravintolarakennuksen ja jakamaan siitä syntyvät kustannukset puoliksi. Kun rakennuksen toteutuksesta on päästy yksimielisyyteen, perustetaan sitä varten yhteisesti omistettu kiinteistöyhtiö toteuttamaan hanke.

Hankkeen sisältö ja kustannukset tarkentuvat suunnittelun edetessä. Alustavasti kaupungin osuudeksi hankkeesta olisi tulossa saunaan liittyvät tilat ja yrittäjälle ravintolatilat. Lisäksi yhteiseen käyttöön tulevat tilat ja rakenteet jaetaan.

Maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle esitetään esisopimuksen hyväksymistä.