Arkea pakoon partioon

0

 

Alkulähde-partiotaitokilpailussa testiin joutuivat muun muassa rakennustaidot. Johanna Ivaska (vas.), Marika Hirvonen ja Verna Piitulainen kilpailun aloitustehtävän kimpussa.
Alkulähde-partiotaitokilpailussa testiin joutuivat muun muassa rakennustaidot. Johanna Ivaska (vas.), Marika Hirvonen ja Verna Piitulainen käyvät läpi kilpailun avaustehtävän ohjeita.

Turun Metsänkävijöiden lippukunnan järjestämät kaksipäiväiset Lounais-Suomen Partiopiirin partiotaitojen mestaruuskilpailut keräsivät kokoon yhteensä 83 vartiota niin Lounais-Suomen partiopiiristä kuin sen ulkopuoleltakin. Myös Johanna Ivaska, Marika Hirvonen ja Verna Piitulainen Kaarinan Sädetytöistä ottivat osaa kilpailuun. Ajatus kilpailuun osallistumisesta syntyi lippukunnan kesäleirillä Inarissa.

– Ruvettiin puhumaan, että olisi kiva syksylläkin mennä ulos jonnekin retkeilemään, Ivaska kertoi.

Kaarinalaisväriä kilpailussa edustivat myös Kaarinan Ristiritarit, Littoisten Pirtapiiat, Kuusiston Linnanyrjänät, Piikkiön Tammipartio sekä Ranta-Kaarinat, joista Kaarinan Ristiritarit ja Kaarinan Sädetytöt toimivat Turussa.

Lue lisää 16.9.2015 lehdestä