Harjoitusturnaus toi toivottua tulosta

0

LENTOPALLO/ Mari Kaunonen. Littoisten Työväen Urheilijoiden C-tytöt (2001- ja 2002-syntyneet) aloittivat kautensa viime viikonloppuna harjoitusturnauksen voitolla. Tampereen turnauksessa oli mukana 20 lähialueiden C-tyttöjoukkuetta.
Alkusarjassa vastaan asettuivat Kyrön Voima, HPK, LeKi ja Maskun Kataja. LTU voitti oman alkulohkonsa ja pääsi suoraan neljän parhaan joukkoon. Välierävastustajaksi asettui Alajärven Ankkurit. Peli olikin tiukkaa vääntöä ja koko päivän selkeästi tiukin ottelu. LTU:n tyttöjen sisukkuus kuitenkin palkittiin, kun kolmannen erän tiukasta tilanteestakin vielä noustiin ja finaalipaikka irtosi tiukan väännön jälkeen 2-1. Finaalissa LTU kohtasi Ylöjärven Ryhdin, mutta LTU osoitti laajan osaamisensa ja vei ottelun selvästi nimiinsä.

Turnauksen tavoitteena oli löytää joukkueelle vahva yhteinen pelitapa. Joukkueen kokoonpano on muuttunut viime vuodesta, joten yhteistä pelityyliä on vielä hiottava. Tytöt ovat toisaalta toisilleen kovin tuttuja ja hyviä ystäviä, joten joukkuehenkeä porukasta löytyy. Turnauksen aikana yhteistä pelityyliä saatiinkin hiottua, mutta vielä jäi harjoiteltavaa myös tuleviin harjoituksiin.

Harjoitusturnaus loi tulevalle kaudelle odotuksia. Joukkue on monipuolinen ja tytöt keskenään hyvin tasavertaisia. Emme pärjää vain yhden pelaajan voimin, vaan kaikki pelaajat tekevät oman osuutensa. Tulevalle kaudelle on asetettava mitalitavoitteita, joita kohden joukkue lähtee pelaamaan virallisten otteluiden alkaessa lokakuun alussa.
Tytöt pelaavat myös ikäluokkaansa vanhempien sarjassa muutaman vanhemman tytön kanssa, sekä naisten 2-sarjaa.