Kaarina-Teatterissa soi bossa nova

0
Bossalino-orkesteri suoritti ensiesiintymisensä Kaarina-Teatterissa eilen perjantaina. Orkesterin solistina toimi Eija Talo-Oksala
Bossalino-orkesteri suoritti ensiesiintymisensä Kaarina-Teatterissa eilen perjantaina. Orkesterin solistina toimi Eija Talo-Oksala

Jouni Oksalan luotsaama Bossalino-orkesteri esiintyi lähestulkoon täydelle katsomolle Kaarina-Teatterissa viime perjantaina. Likimain kaksituntisessa konsertissa kuultiin perinteistä bossa nova -musiikkia suomalaisten lyriikoiden höystämänä.

– Idea lähti aikanaan varmaan siitä, että olemme tehneet orkesterin solistin Eija Talo-Oksalan kanssa duotyyppisesti todella kauan juttuja. Toinen aspekti on, että minua kiinnostaa itseäni jazz-tyyppiset jutut, ja jossain vaiheessa oivalsin, että bossa novassa yhdistyvät nämä kaksi asiaa, Oksala kertoi.

Konsertissa päästiin sukeltamaan myös teatterin maailmaan, kun kappaleiden väleissä kuultiin Katriina Väliahon lausumia runoja.