Kaarinan poliisiasemaa saattaa uhata lakkauttaminen

0
Perussuomalaisten valtuustoryhmän mukaan Kaarinan poliisiaseman lakkauttaminen vaikuttaisi katurauhaan ja turvallisuuteen merkittävästi.
Perussuomalaisten valtuustoryhmän mukaan Kaarinan poliisiaseman lakkauttaminen vaikuttaisi katurauhaan ja turvallisuuteen merkittävästi.

Perussuomalaisten valtuustoryhmän mukaan Kaarinan poliisiasemaa ollaan lakkauttamassa mahdollisesti jo tämän vuoden puolella. Janne Aso (ps) kertoo, että asiaa valmistellaan sisäministeriössä kovalla kiireellä ja julkisuudelta salassa.

– Tietojemme mukaan on ollut esillä, että Kaarinan poliisiasema suljettaisiin jo kuluvan vuoden marraskuussa tai viimeistään vuodenvaihteessa.

Aso ei halua paljastaa lähdettään, mutta kyseessä on hänen mukaansa varma tieto.

Perussuomalaiset tekivät maanantai-iltana kaupunginvaltuuston kokouksessa aloitteen, että kaupunginjohto aloittaisi välittömästi neuvottelut sisäministeriön kanssa Kaarinan poliisiaseman säilyttämiseksi. Aloitteessa esitetään yhtenä vaihtoehtona poliisiaseman vuokran määräaikaista keventämistä tai poistamista.

– Poliisiaseman sulkeminen liittynee pelkästään rahaan, koska sisäministeriön pitää säästää toimitilojen vuokrakuluissa. Kaarinan poliisiaseman vuosivuokra on jossakin 70 000 euron paikkeilla. Kysymyksessä on erittäin vaatimaton säästö ministeriölle ja toisaalta vaatimaton tulonlähde kaupungille, aloitteessa kirjoitetaan.

 

 

Lue lisää 23.9.2015 lehdestä