Keinonurmella pelattiin pitkän päivän syysturnaus

0
Matias Suominen (vas.), Eetu Rasanen ja Roope Vaahtoranta pelasivat turnauksessa KaaPo P03:n ykkösjoukkueessa. Poikien mielestä jalkapallossa on kivaa hyvä joukkuehenki. Harrastuksen kautta saa myös uusia kavereita.
Matias Suominen (vas.), Eetu Rasanen ja Roope Vaahtoranta pelasivat turnauksessa KaaPo P03:n ykkösjoukkueessa. Poikien mielestä jalkapallossa on kivaa hyvä joukkuehenki. Harrastuksen kautta saa myös uusia kavereita.

Keskusliikuntapuiston keinonurmikentällä pelattiin sunnuntaina 27.9. vuosina 2003 ja -04 syntyneiden syysturnaus. Turnauksessa oli mukana yhteensä 16 joukkuetta lähinnä Turun seudulta, ja sen järjesti Kaarinan Pojat P03 –joukkue.

-Pelit pelattiin kolmella eri tasolla, ja jokaisella tasolla oli yksi KaaPo:n joukkue. Myös Piikkiön Palloseuralla oli mukana joukkue, kertoo joukkueenjohtaja Tero Suominen.

Turnauksen joukkueet oli Suomisen mukaan sijoitettu lähtökohtiensa mukaisille tasoille, ja peleistä muodostui odotetun tasaisia ja tiukkoja.

Pitkän päivän turnauksessa 1-tason voitti TuNL 03 Turusta, 2-tason PIF Paraisilta ja 3-tason PiPS 04 Musta Piikkiöstä.

Videolta näet, miten Matias, Eetu ja Roope käsittelevät palloa.