Oopperalaulajatar konsertoi Piikkiön kirkossa

0

Uuden musiikin kilpailusta tuttu oopperalaulajatar Essi Luttinen konsertoi Piikkiön kirkossa keskiviikkona 21.10. kello 19. Konsertissa esiintyvät myös tunnetut urkutaiteilijat Ville Urponen ja Tiina Ilonen. Konsertissa Luttinen laulaa urkujen säestyksellä barokin ajan suurimman englantilaisen säveltäjän Henry Purcellin riipaisevan kauniita lauluja rakkaudesta – ja vähän kuolemastakin. Pianon säestyksellä Luttinen laulaa isän ja pojan, Oskar ja Aarre Merikannon lauluja. Oskari-isän musiikki kuuluu suomalaiseen perimään, mutta myös poika sävelsi kauniita lauluja.
Konsertti alkaa Tiina Ilosen soittamalla Oskar Merikannon Häähymnillä. Sekä Ilonen että Urponen soittavat pianolla soolon. Ilonen esittää Heino Kasken Yö meren rannalla ja Urponen Oskar Merikannon Improvisaation.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelmamaksu 10 euroa menee Piikkiön urkuhankkeen hyväksi.