Kaarinan ympäristöpalkinto meni Hovirintaan

0

Hovirinnan neljän taloyhtiön kokonaisuus on valittu Kaarinan ympäristöpalkinnon saajaksi. As Oy Hovirouva, As Oy Hovikartano, As Oy Hovipiika ja Kiinteistö Oy Hovi-Isäntä ovat yhdessä toimien toteuttaneet hienon kokonaisuuden, jolla on yhteinen ilme.

– Yhtiöissä on toteutettu samanaikaisesti julkisivuremontit ja piha-alueet on suunniteltu ja rakennettu uusiksi. Sisäpiha on toteutettu yhteisölliseksi leikki- ja oleskelualueineen. Myös valaistus on otettu hienosti huomioon, kilpailun raati kuvailee.

Kunniamaininta myönnettiin Roska-Rölleille, jotka ovat edistäneet ympäristöpalkinnon keskeisiä tavoitteita viimeistellymmästä Kaarinasta yhteisöllisin toimenpitein.

Voittajalle on luvassa Kultavuokko-teos, joka sijoitetaan muistoksi Hovirinnantien tai Kartanontien viheralueelle. Lisäksi kaupunki sitoutuu tekemään alueelle toimenpiteitä, jotka sovitaan palkinnonsaajien kanssa tapauskohtaisesti.

Kaarinan kaupungin ympäristöpalkinto jaettiin nyt kolmannen kerran.