Kuusiston koulun joulujuhlassa jammattiin

0
harjoitukset_nettikuva
Kuusiston koulun 3A esitti joulujuhlassa tansseja 40-luvulta eteenpäin. Alarivissä vasemmalta alkaen Mikaela Haapanen, Veera Minni, Rasmus Hagström, Oskari Kylliäinen, Emil Lampikoski, Jessica Terho, keskirivissä Mikko Ojaniemi, Eino Karvanen, Niilo Latvala, Aleksi Helle, Julius Arola, Martin Stratos, Waltter Korpelainen, Josefina Tolvanen, Emmi Lassila ja takarivissä Erkki Leino, Jarno Kunnas, opettaja Nina Heino, Santeri Vuorinen, Mandi Hämäläinen, Iisa Nummila, Millariina Toivonen, Helmi Huunonen, Wilma Silmu ja Sini Saarinen.

Kuusiston koulun joulujuhlassa nähtiin tiistai-iltana vauhtia, kun koulun 3A-luokka esitti juhlayleisölle tansseja eri vuosikymmeniltä. Koululaiset käyttivät harjoitteluun tuntikausia ja olivat lopputuloksesta ylpeitä.

Kurkista videolta tanssiharjoitusten tunnelmaa. Tunnistatko näitä vanhoja hittejä?

Lue lisää 16.12.2015 lehdestä