Sarvipäät pyörähtelevät katsojat hämmästyksiin

0
porobaletti_nettikoko
Balettitanssijat Ronja Saario, Sanni Lilja, Johanna Jaakkola, Sini Laaksonen, Riina Myllymäki, Maisa Kytö, Anni Urpomäki, Sara Hirvensalo ja Soley Lindfors lupaavat, että opettaja Katri Elosen kehittelemä porotanssi yllättää katsojat.

Piikkiöläisessä tanssistudio Pointissa viimeisteltiin maanantaina syyskauden huipennusta. 10- ja 11-vuotiaat balettitanssijat ovat lokakuusta saakka harjoitelleet joulunäytöstä, jonka he pääsevät esittämään yleisön eteen sunnuntaina. Maanantaina hiottiin vielä viimeisiä yksityiskohtia.

Sunnuntain näytöksessä tanssijat tarttuvat poroja sarvista ja laittavat ne tanssimaan. Eniten tyttöjä jännittää, pysyvätkö esiintymisasuun kuuluvat poronsarvet päässä koko tanssin läpi. Kurkista videolta, millaiset tunnelmat esityksen läpimenossa oli.

Lue lisää 9.12.2015 lehdestä