Diamond Edges toi hopeaa Mozart Cupista Itävallasta

0
Timantit loistivat Itävallan alppimaisemissa käydyssä kisassa viikonloppuna. Kuvassa Venla Ylimaa (takana vas.), Janda Tuominen ja Emilia Sirkiä ja Viivi Rannikko (edessä vas.), Pauliina Lehtonen, Milla Saari, Wenla Sandell, Anni Levänen ja Aava Virkki. Kuva: Ville Ville Vairinen
Timantit loistivat Itävallan alppimaisemissa käydyssä kisassa viikonloppuna. Kuvassa Venla Ylimaa (takana vas.), Janda Tuominen ja Emilia Sirkiä ja Viivi Rannikko (edessä vas.), Pauliina Lehtonen, Milla Saari, Wenla Sandell, Anni Levänen ja Aava Virkki.
Kuva: Ville Ville Vairinen

LUISTELU/ Satu Rantamäki. Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-noviisijoukkue Diamond Edges -joukkue sijoittui toiseksi Itävallassa järjestetyissä muodostelmaluistelukilpailussa. Hopeinen mitali irtosi pisteillä 50,76. Kovatasoinen Mozart Cup on yksi suurimpia muodostelmaluistelukilpailuita Euroopassa.

Edistyneet noviisit -kilpailusarjassa (Suomessa SM-noviisit) Diamond Edges joukkueen ohjelma sisälsi laadukkaita elementtejä ja ohjelma oli liukuva.

– Luistelijat selvästi nauttivat luistelusta ja kansainvälisen kilpailun tunnelmasta. Piirielementtiin mahtui pari virhettä, jotka laskivat koko kuvion pisteitä, kertovat valmentajat Siiri Eskelinen ja Hanna Kapanen.

Sijoitus on hyvä saavutus kansainvälisessä kilpailussa. Kilpailun ensimmäinen sija tuli myös Suomeen. Dream Step voitti kilpailun pisteillä 51,54. Kolmanneksi sijoittui Shadows Iso-Britanniasta pisteillä 37,94.

Suomen ja kotikaupunki Kaarinan edustaminen kansainvälisessä kilpailussa oli Diamond Edges joukkueelle hieno kokemus. Kulta jäi alle pisteen päähän. Tästä sisuuntuneena joukkue jatkaa treenaamista kohti kauden päätavoitetta eli muodostelmaluistelun SM-kisoja, jotka luistellaan helmikuun lopulla.