Niemenkulman aitta myydään purettavaksi

0

2001_aitta
Kaarinan kaupunki kauppaa Niemenkulman koulun pihassa sijaitsevaa vanhaa aittarakennusta purettavaksi. Ostaja voi purkaa hirsirakennuksen paikan päällä tai kuljettaa sen kokoinaisena. Ostotarjouksia vastaanottavan talonrakennusmestari Jari Silvennoisen mukaan rakennus on alkanut ränsistyä, eikä kaupungilla ole enää sille käyttöä.

– Kuvat eivät tee rakennukselle oikeutta. Siinä on todella hienoja yksityiskohtia. Rakennuksessa on myös yläkerta, jossa on pieni kesähuone, Silvennoinen kuvailee.

Aitan ulkomitat ovat 4,6 metriä x 6,6 metriä. Rakennusvuosi ei ole Silvennoisen tiedossa. Tarjouksia otetaan vastaan helmikuun loppuun asti sähköpostilla osoitteeseen jari.silvennoinen@kaarina.fi tai kirjeellä Jari Silvennoinen, Iso-Rauhalinnantie 66, 20780 Kaarina.

– Tarkoituksena ei ole tavoitella voittoa. Toiveena on, että hieno aitta saa jossakin uuden elämän, Silvennoinen toteaa.