Siwat ja Valintatalot tarjoavat opiskelijalennusta

0

Opiskelijat saavat huomisesta (6.1.) alkaen alennusta Siwoista ja Valintataloista näyttämällä opiskelijakorttia kassalla, tiedottaa Suomen Lähikauppa Oy.

Opiskelijat saavat Siwoista ja Valintataloista opiskelijakortilla viiden prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Alennus toteutetaan yhteistyössä Frankin kanssa, jonka etujen piiriin kuuluu valtaosa Suomen opiskelijoista.

– Opiskelijat tarvitsevat lähellä olevia, kävellen ja pyöräillen helposti saavutettavia kauppapalveluita. Siwoille ja Valintataloille opiskelijat taas ovat tärkeä asiakasryhmä, sanoo seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala Suomen Lähikaupasta.

– Alennukset ruokakauppoihin on yksi toivotuimmista eduistamme, joten olemme todella iloisia voidessamme vastata opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Opiskelija elää itsenäistyvän nuoren aikuisen elämää, jolloin ollaan kaikkien hankintojen edessä, mutta budjetti on tiukka. Siksi välitön alennus esimerkiksi ruoasta on merkittävä asia, Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola sanoo.

Opiskelija-alennuksen saa näyttämällä kassalla opiskelijakorttia, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra. Tämän ja muut Frankin 660 opiskelija-alennusta saa liittymällä omaan opiskelijajärjestöön ja tilaamalla opiskelijakortin, olitpa sitten lukiolainen, amis- tai korkeakouluopiskelija.