Ura piti pään kylmänä

0

PuHu Juniorit – Ura Basket 66 – 74 (29-42)
(15 – 27, 14 – 15, 16 – 10, 21 – 22)

Ura voitti sunnuntaina vieraissa Vantaalla PuHu Juniorit 66-74. Pelin alku oli kuin edellinen ottelu HNMY:tä vastaan, heitto kulki ja puolustus piti. Toinen jakso pelattiin tasaisemmin, mutta puoliajalla Ura johti 13 pistettä. Toisella jaksolla alkoi PuHun kiri, ja asetelma oli kuin edellisessä tappiopelissä, kolmannella jaksolla Ura sai vain 10 pistettä. Neljännellä jaksolla PuHu kävi jo johdossa, mutta Ura pystyi pitämään pään kylmänä, heitti vapaaheittonsa hyvin ja otti sarjapisteet.

Ville-Markus Milan oli illan suuria onnistujia. Taitavana puolustuspelaajana tunnetun Milanin  peliminuutit kasvavat ja nyt tehot olivat kovat myös hyökkäyspäässä. Kraidon Woods pelasi hyvän ottelun, teki pisteitä, heitti vapaaheittonsa ratkaisuhetkillä tarkasti ja syötteli palloa hyvin ulkoalueelle, jolloin heittäjät pääsivät heittämään hyvistä heittopaikoista.

– PuHun pelissä näkyi pelaamattomuus joulutauon jälkeen. Heidän kirivaiheen aikana kävi mielessä että käykö tässä samoin  kuin Hesan Namikaa vastaan, mutta nyt osasimme reagoida tilanteeseen, ja  rauhoittaa peliä. Emme puskeneet sisälle, vaan pelasimme sisään, sieltä ulos jolloin saimme hyviä helppoja heittoja.

Nieminen kertoo että vaikka pelitapa nyt hyvin sisäistetty, saa loppukaudeksi silti keksiä uutta.

– Vastustajat scouttaa meidät hyvin, toisaalta pelaajillakin säilyy motivaatio paremmin, kun peliin tulee uusia juttuja.

Ura Basketin seuraavaa peli on Lappeenrannassa sunnuntaina ja seuraava kotipeli sunnuntaina 24.1. Espoo Basket Teamia vastan.

Ottelutilasto

Katso video pelistä!