Ura vahva vieraissa

0

NamikaLranta_Ura

Namika Lappeenranta – Ura Basket 93 – 101 (41-41)
(18 – 18, 23 – 23, 14 – 21, 31 – 24, 7 – 15)

Viidestä viimeisestä pelistään Ura Basket on voittanut neljä. Sunnuntaina kaatui vieraissa sarjakutonen Lappeenranta tasaisessa ottelussa, joka ratkesi Uran oltua jatkoajalla vahvempi. Ville-Markus Milan ja Kraidon Woods ovat pelanneet vahvan kevätkauden, olivat taas vahvoja ja nyt onnistujiin kuului myös Joona Airenne, joka heittäjän roolissa heitti tarkasti.

Ura voitti levypallot 45-37 ja hallitsi levyalustoja Teemu Ritanotkon ja Woodsin ansiosta, kun Lappeenrannalla ei ollut vastata kaksikon dominointiin. Ratkaisuksi koitui Lappeenrannan tehokkaimpien pelaajien väsyminen ja toisaalta Milanin onnistunut kolmonen jatkoajalla ratkaisuvaiheissa tuntui tekevän Lappeenrannan pelistä pakonomaista.

– Lappeenrannan tärkein pelaaja Visa Tarjanne pelasi koko ottelun,

yksinkertaisesti väsyi Santeri Latvalan ja Ville-Markus Milanin kovassa puolustuksessa. Siinä kyllä hyytyy sellaisessa väännössä, etenkin Santeri fyysisessä puolustuksessa. Kun oli minuutti jäljellä ja piste meille eroa ja sellaista tunnelmaa että kuka tämän ottelun vie niin Ville-Markus heitti kolmosen, ja ero kasvoi neljään. Lappeenrannalla hyökkääminen tuli hieman epätoivoiseksi. Pääsimme sitten kaunistelemaan lukemia lopussa, kertoi Uran päävalmentaja Tapio Nieminen.

Hän iloitsi Joona Airenteen onnistumisista (kakkoset ja kolmoset 2/3) muistutti Riku Laineen ja Santeri Latvalan olleen jälleen joukkueen tukipilareita niin kuin koko kevätkauden.

Seuraava Uran peli on kotipeli sunnuntaina klo 17, jolloin vieraaksi tulee sarjavitonen EBT Espoosta. EBT on saanut riveihinsä korisliigaa pelanneen Sebastian Bookerin, joka on takonut kovia pistelukemia viime peleissä.

Ottelutilastot