Dream Edges paras suomalaisjoukkue Sveitsissä

0
Dream Edges onnistui Sveitsissä. Kuvassa luistelevat Ida Wester, Milla Raunio, Petra Voutilainen, Anni Virta. Kuva: Tero Wester
Dream Edges onnistui Sveitsissä. Kuvassa luistelevat Ida Wester, Milla Raunio, Petra Voutilainen, Anni Virta.
Kuva: Tero Wester

LUISTELU/Satu Rantamäki. Kaarinan Taitoluistelijoiden SM-juniori joukkue Dream Edges sijoittui neljänneksi kovatasoisessa Neuchatel Trophy 2016 -muodostelmaluistelukilpailussa Sveitsissä. Neljäs sija lohkesi kokonaispisteillä 135,60.
Lauantain lyhytohjelman jälkeen Dream Edges piti viidettä sijaa pisteillä 42,88. Sunnuntain vapaaohjelmakilpailussa Dreamit kauhoivat koko vapaaohjelmakilpailun juniorisarjan toiseksi parhaat pisteet 92,72. Vapaaohjelma Sgt Pepper`s Lonely Hearts Club Band pursui nuoruuden voimaa ja energiaa, eikä jättänyt kylmäksi fanikatsomoissa paikan päällä ja koti Suomen nettikatsomoissa.

Valmentaja Siiri Eskelinen on todella tyytyväinen kahteen vahvaan suoritukseen.

– Lyhytohjelman teknisiin pisteisiin jäi vielä parannettavaa ja niiden hiomiseen keskitytään nyt treeneissä, kertoo Eskelinen.

Mitalisijat menivät Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Toinen suomalainen joukkue Ice Steps ylsi kilpailussa viidelle sijalle.

Joukkue lähti matkaan hyvissä ajoin keskiviikkona valmentajiensa Siiri Eskelisen ja Sini Lagercrantzin kanssa. Joukkue ennätti hakea tuntumaa kisajäähän torstain ja perjantain harjoituksissa. Joukkueen huollosta vastasivat joukkueenjohtaja Hanna Kuiko ja huoltaja Satu Kottonen. Ensimmäiseen kilpailupäivään mennessä paikalle kokoontui kovaääninen ja iloinen kannustusjoukko Kaarinasta.

  • Lue seuran uuden puheenjohtajan Krista Johanssonin haastattelu Kaarina-lehdestä.

Lue lisää 3.2.2016 lehdestä