Katso video: Kouluratsastusklinikalla treenattiin satulassa istumista

0
Maajoukkuevalmentaja Lilli Luoma (oik.) ohjaamassa Riikka Tanhuanpäätä, Ronja Anttilaa sekä Tove Björkiä. Kolmikko osallistui Kaarinan Kenttäratsastajien ystävänpäiväviikonloppuna järjestämälle valmennus klinikalle.
Kouluratsastusvalmentaja Lilli Luoma (oik.) ohjaamassa Riikka Tanhuanpäätä (toinen oik.), Ronja Anttilaa sekä Tove Björkiä. Kolmikko osallistui Kaarinan Kenttäratsastajien ystävänpäiväviikonloppuna järjestämälle valmennusklinikalle.

Kaarinan Kenttäratsastajat ry järjesti ystävänpäiväviikonloppuna Ylikylän maneesissa kaksi valmennusklinikkaa. Perjantaina pidetylle Sanna Backlundin esteklinikalle ja sunnuntaina järjestetylle Lilli Luoman kouluratsastusklinikalle osallistui molempiin 15 ratsukkoa. Osallistujat oli jaettu kolmen ratsukon ryhmiin, joista jokaiselle oli varattu valmennusaikaa noin tunnin verran.

Kahden valmennusryhmän jälkeen Luoma vakuutti kaiken menneen oikein mallikkaasti.

– Lähinnä olemme keskittyneet istuntaan, kuolaintuntumaan ja siirtymisiin, sellaisiin ratsastuksen perusasioihin, Luoma kertoi.