Mattelmäen kesäteatterissa nähdään Kauno, Mauno ja Pikku-Rauno

0
Vauhtia ja vallattomia tilanteita tarjoilevat Teatteri Terve Tytön moniottelijat kuvassa vasemmalta Emmi Lovén, Laura Hurme ja Kati Urho.
Vauhtia ja vallattomia tilanteita tarjoilevat Teatteri Terve Tytön moniottelijat kuvassa vasemmalta Emmi Lovén, Laura Hurme ja Kati Urho.

Mattelmäen rälssitilalla nähdään taas heinäkuussa kesäteatteria. Teatteri Terve Tyttö paljasti, että tulevan kesän näytelmässä seikkailevat edelliskesältä tutut veljekset Kauno ja Mauno. Tällä kertaa mukana on myös heidän veljensä Pikku-Rauno.

Tiluksille on haudattu ryöstösaalis, joka saa roiston jos toisenkin liikekannalle, mutta etsintöjä hidastavat alueella jylläävät rakennustyöt. Puskissa hiippailee myös outo hyönteistutkija. Näytelmän ensi-ilta järjestetään torstaina 21.7. Esitykset jatkuvat 7. elokuuta saakka.