Nakkila vei Kaarinan lentopallonaisia

0

Kaarinan Uran lentopallonaisista ei ollut vastusta Nakkilan Patereille, joka on hävinnyt lentopallon II-sarjan ylemmässä jatkosarjassa vain yhden erän. Ura ei pystynyt haastamaan vastustajaa kuin toisessa erässä. Muuten Paterit veivät voiton erin 14–25, 21–25, 19–25.

Porilaisen seuran, Koiviston Iskun, luovuttua paikasta 1-sarjassa, pelaajat ja valmentaja siirtyivät Patereihin. Joukkue pelasi hyvällä tasolla, etenkin passari Marika Huomanen ja raskaalla kädellä hyökkäävä Julija Kondrachova, jonka kautta vastustaja pelasi suurimman osan hyökkäyksistä. Uran olisi pitänyt pystyä pelaamaan virheettömästi riskillä koko peli pärjätäkseen. Parhaiten Uralaisista onnistui Sara Niskanen ja vaihdosta tullut Erica Andersson.

Seuraavassa pelissä sunnuntaina 7.2. tämänkin tasoisella pelillä tulee voitto Maskun Katajasta.