Seurakuntatalon tapahtuma starttasi Yhteisvastuukeräyksen Piikkiössä

0
Maiju Vellamo oli tapahtumassa lastensa Peppi (vas.), Onni ja Nelli Vikströmin sekä lasten serkkujen Lily ja Nico Vellamon kanssa.
Maiju Vellamo oli tapahtumassa lastensa Peppi (vas.), Onni ja Nelli Vikströmin sekä lasten serkkujen Lily ja Nico Vellamon kanssa.

Vuosittainen Yhteisvastuukeräys käynnistettiin sunnuntaina 7.2. Piikkiössä annettiin keräykselle startti kirkossa pidetyn messun sekä seurakuntatalon PiikkiöSydämellä –tapahtuman myötä.

Sumuisena laskiaissunnuntaina moni tuli paikalle katsomaan seurakuntatalon tapahtuman antia. Tarjolla oli muun muassa erilaisia myyjäistuotteita, kirppislöytöjä, verenpaineen mittausta, musiikkiesityksiä ja arpajaiset. Avoimessa perhekerhossa sai askarrella ja leikkiä.

Toivonlinnassa sijaitsevan Suomen kristillisen yhteiskoulun lukion opiskelijat esittelivät kouluaan. Paikalla olivat Amanda Shelby, Liisa Nykänen, Fia Forsman, Mikael Takamaa ja Sonja Tanttari.

-Koulumme on yhtenäiskoulu, jossa on ala-aste, yläaste ja lukio, tapahtumassa myös laulaneet ja soittaneet opiskelijat kertoivat.

Paimiolainen Maiju Vellamo oli tullut Piikkiöön lastensa Nelli, Peppi ja Onni Vikströmin kanssa. Nellillä oli jo ollut onnea arvonnassa. Hän oli voittanut askartelupakkauksen ja konvehtirasian.

-Nyt kun on huono laskiaisilma, täällä sisätiloissa on lapsille varmaan mukavampaa tekemistä, totesi Vellamo.

Piikkiön seurakunnan puolesta tapahtumaa järjestänyt diakoniatyöntekijä Katri Elonheimo mainitsi, että tapahtumasta kertyneet tuotot, kuten esittely- ja myyntipöytien varausmaksut, ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.

Tämänvuotisen keräyksen varoilla torjutaan nuorten syrjäytymistä Suomessa ja Ugandassa.