Ura Basket voitti Turun Namikan

0
Ura Basketin Kraidon Woods palkittiin joukkueensa parhaana. Pisteitä 19, levypalloja 9. Kymmenestä kakkosesta 9 osui. Namikan Timka Jaakkola vartioi.
Ura Basketin Kraidon Woods palkittiin joukkueensa parhaana. Pisteitä 19, levypalloja 9. Kymmenestä kakkosesta 9 osui. Namikan Timka Jaakkola vartioi.

Ura Basket Turun NMKY 84 – 66 (43-29)

(26 – 9, 17 – 20, 22 – 19, 19 – 18)

Ura Basket voitti toisenkin paikalliskamppailunsa täyden kotisalinsa katsomon edessä. Turun Namika kaatui tällä kertaa Uran alun rymistelyn jälkeen 18 pisteellä. Ura otti alussa komennon korien alla ja kun Namikan kaukoheitot eivät osuneet vei Ura sarjapisteet.

Uran päävalmentaja Tapio Nieminen kertoi että valmistavat harjoitukset olivat olleet kauden parhaat ja latautuminen siirtyi hyvin peliin ilman ylilyöntejä. Ura pisti Namikan taitavan Eero Innamaan Santeri Latvalan tiukkaan vartiointiin. Tästä huolimatta pisteitä Innamaalle 26. Toinen tavoite oli puolustaa Jonas Mattilaa tarkasti ja Mattila jäikin nollille.

– Meillä oli huono heittopäivä, mutta Uran puolustuksen hyvyyttä heidän voittonsa oli. Viime ottelussa latauksemme meni yli ja niin taisi käydä nytkin. Silti, nämä ottelut ovat niitä joita haluaa pelata, analysoi Namikan Eero Innamaa ottelun jälkeen.

Kraidon Woods kiitteli joukkueensa puolustusta ja siitä seuranneita helppoja koreja. Hän myös kiitteli joukkuetovereidensa hyvää takamiesten puolustamista.

Namikalta puuttui kolme takakentän pelaaja, mikä rasitti Innamaata ja Mattilaa, jotka pienemmillä minuuteilla saattaisivat pelata tehokkaammin.

NMKY:n valmentaja Juha Ruohonen myönsi Uran puolustukseen ottaneen joukkueeltaan liikkeen pois hyökkäyksestä ja toisaalta Ura Basketin voittaneen korinaluskamppailun.

– Toisen jakson kirivaiheen aikana pääsimme 12 pisteen päähän. Jos siinä tilanteessa olisimme saaneet pari isoa heittoa sisään olisi peli ollut toisenlainen. Nyt ei kuitenkaan niitä saatu, sanoi Ruohonen

Ura Basketin valmentajan Tapio Niemisen kommentit ottelusta.

Ottelutilastot