Uran viestijoukkueille kolme piirinmestaruuspronssia

0

YLEISURHEILU/Riikka Ihalin. Kaarinan Uran nuoret yleisurheilijat käynnistivät piirinmestaruuskauden mainiosti Kupittaalla sunnuntaina käydyissä piirinmestaruusviesteissä.
Kolmetoista ei ollut uralaisille epäonnen luku, sillä 13-vuotiaat pojat toivat Kaarinaan pronssia sekä lyhyessä 4x85m että pitkässä 3x510m viestissä. Pitkässä viestissä Uraa edustivat Pyry Laine, Joona Koivisto ja Lauri Valli. Lyhyen viestin joukkueessa juoksivat Koiviston ja Vallin lisäksi Jesse Fagerström ja Ilari Hiltunen, jotka toivat Valtteri Mäkisen kanssa Uran kakkosjoukkueen hienosti neljänneksi pitkässä viestissä.
Pitkä viesti oli myös Uran 13-vuotiaiden tyttöjen vahvin matka, jolta Lotta Arro, Emmi-Julia Lähteenmäki ja Mimosa Virranheimo nappasivat upeasti uralaisten kolmannen pronssisijan. Tiukasti mitaleilta jäi saman ikäluokan tyttöjen lyhyen matkan joukkue Sini Salmi, Sara Myllymaa, Virranheimo ja Minttu Hiltunen, joka kuitenkin juoksi upeasti neljänneksi. Kaarinan Urasta viesteihin osallistui yhteensä kolmetoista joukkuetta, mikä on oiva osoitus yleisurheilun saavuttamasta suosiosta alueella.