Juristi selvittää saako rantaravintolan purkaa

2
Rantaravintolan viimeinen tapahtuma oli sikajuhlat.
Rantaravintolan viimeinen tapahtuma oli sikajuhlat.

Hovirinnan rantaravintola seistä nököttää yhä sijoillaan, vaikka vuokrasopimus Apo Coskunin kanssa päättyi jo vuoden 2014 lopussa. Kaupunki on palkannut juristin selvittämään, miten ja kenen kustannuksella rakennukset voitaisiin rannasta purkaa. Joitakin kaupunkilaisia pelottaa, että lapset tai nuoret loukkaavat itsensä ravintolan jäännöksissä.

Kaupunki etsii uusia yrittäjiä rantaan. Syksyllä tarjolla olleet yrittäjät eivät täyttäneet kaupunginhallituksen toiveita. Tekninen johtaja Jyrki Lappi sanoo, että uusia kiinnostuneita yrittäjiä ei ole ilmoittautunut.

Tältä ravintolassa näyttää nyt.

 

Lue lisää 9.3.2016 lehdestä

2 KOMMENTIT

  1. Pidetään huolta mitä meillä vielä on, lapsillemme ihana hovirinnanranta.seikkailupuisto ja uimaranta.täällä ei tarvita huutavia pomppulinnoja.rannan kamalat rakennukset pois.kaksi täällä tallaaja vuodesta 1981 littoisista

Kommenttien lisääminen on estetty.