Kaarinalaislähtöisten naisten Brave-single kertoo rohkeudesta rakkaudessa

0
Katja Vanhatalo ja Armi Henriksson kertovat Brave-kappaleen syntyneen nopealla aikataululla viime syksynä. Äänitys tapahtui Henrikssonin kodin vaatehuoneessa, jonka hän vuorasi matoilla saamiensa ohjeiden mukaisesti. KUVA: Armi Eliza

Kaarinalais-paraislaiselta Armi Elizalta ilmestyi Brave-single eilen tiistaina 1.3. Euroviisupaikasta tänä vuonna kisannut kappale kertoo rohkeudesta rakkaudessa. Kappaleen on säveltänyt Armi Henriksson ja sanoittanut Katja Vanhatalo.

Nelikymppiset Henriksson ja Vanhatalo muodostavat yhdessä Armi Eliza -duon. Alun perin Armi Eliza oli Henrikssonin sooloprojekti. Syksyllä 2014 hän pyysi siihen mukaan kaarinalaista Vanhataloa, johon oli tutustunut edellisessä bändissään.  Sekä Henriksson että Vanhatalo ovat lähtöisin Kaarinasta.

Duo kuvailee tyyliään soljuvaksi akustiseksi popiksi, johon on yhdistetty elektronisia soundeja ja klassista laulua. Teksteissä kuuluu vahvasti aikuisen naisen näkökulma elämään.

Armi Eliza keikkaili viime vuonna muun muassa Turku Acoustic -festivaaleilla ja Paraisten Pride -tapahtumassa. Lisätietoja yhtyeen verkkosivuilta.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 9.3.