Katso video: Huippukirppiksen avajaisissa vilinää ja vilskettä

0
Huippukirppis_avajaiset_verkkoon
Kolmen ensimmäisen aukiolopäivän aikana Huippukirppiksen hyllyt ovat täyttyneet kiitettävää tahtia. Avajaistarjouksena pöydän saa vuokrattua kahdeksi viikoksi 25 eurolla.

Voudinkadulle, entisen Ravintola Old Texasin tiloihin on avattu kirpputori. Huippukirppis-niminen liike avasi ovensa asiakkaille viime keskiviikkona (9.3.) ja juhli epävirallisia avajaisiaan lauantaina 12.3.. Avajaisissa kävijöille tarjottiin kahvia ja pullaa sekä itsetehtyä hernekeittoa.

Huippukirppiksen osakkaan Kimmo Terhon mukaan asiakkailta on tullut positiivista palautetta, ja kävijöitä on ollut satoja päivittäin.

– Tilat ovat uudet, ja uusi on aina uutta. Vaikka ollaan oltu avoinna vain kolme päivää, niin monesta asiakkaasta on ehtinyt tulla melkein jo ystäviä, ja heitetään heidän kanssaan aika paljon herjaa, Terho naureskelee.