Katso video: Kaarinan Karkeloissa kaverikoiria ja kasvomaalausta

0
Kaverikoirat olivat yksi Kaarinan Karkeloiden suosituimmista aktiviteeteista. Kamu-koiraa silittämässä Anri Lehtonen (oik.) Hanna Ahtola-Lehtosen (vas.) katsellessa vierestä.
Kaverikoirat olivat yksi Kaarinan Karkeloiden suosituimmista aktiviteeteista. Kamu-koiraa silittämässä Anri Lehtonen (oik.) Hanna Ahtola-Lehtosen (vas.) katsellessa vierestä.

Kaarinan seudun omaishoitajat ja läheiset ry järjesti Poikluoman seurakuntatalolla sunnuntaina 13.3. Kaarinan Karkelot -nimisen lasten ja nuorten eritystapahtuman. Kävijöille oli tarjolla muun muassa arpajaiset, rairuohon istutusta sekä kasvomaalausta ja ongintaa. Tapahtuman tarkoitus oli tutustua erityislasten arkeen sekä tarjota kävijöille rentoa yhteistä tekemistä.

– Idea tapahtumaan lähti meidän alle 65-vuotiaiden ryhmästä. Tällaista tapahtumaa ei ole aikaisemmin ollut, ja päätimme, että Kaarinaan on saatava jotain tällaista, sillä täällä on kuitenkin paljon omaishoidon tukea saavia henkilöitä, Kaarinan seudun omaishoitajat ja läheiset ry:n puheenjohtaja Marco-Mihail Iljin kertoo.