Laakkiot menivät naimisiin televisiokameroiden surratessa

0

Littoisissa asuvat Tuire ja Turkka Laakkio ovat mukana tiistaina 15.3. alkavassa Suomen ihanimmat häät -televisiosarjassa. Ohjelmassa kuullaan 12 pariskunnan rakkaustarina ja päästään kurkistamaan heidän häihinsä. Morsianraati arvioi toistensa häät, ja kauden lopuksi paljastetaan voittaja.

Reilut kolme vuotta sitten toisensa tavanneet Laakkiot vihittiin Turun tuomiokirkossa ja hääjuhlaa vietettiin Vanhalla Raatihuoneella. Kerran naimissa ollut Tuire vannoi, ettei ikinä enää mene vihille, mutta Turkka käänsi hänen päänsä.

– Minulle naimisiin meneminen merkitsee sitoutumista. Olen saanut perinteisen luterilaisen kasvatuksen ja halusin saada kirkon siunauksen liitolle, Turkka Laakkio perustelee.

Häitä suunniteltiin yli vuosi. Yksi jännittävimmistä hetkistä oli kirkon varaaminen. Turussa kirkon voi varata aikaisintaan vuotta ennen vihkimistä. H-hetkellä Turkka jonotti seurakuntatalon oven takana ja Tuire yritti päästä läpi puhelimella. Pariskunta sai toivomansa vihkiajan ja -paikan.

Puoli vuotta naimisissa ollut pariskunta on edelleen tyytyväinen hääjuhlaansa.

– Ehkä sää olisi voinut olla hieman viileämpi. Muuten en muuttaisi mitään, Turkka Laakkio kommentoi.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 9.3.

Littoislaiset Tuire ja Turkka Laakkio ovat mukana uudessa hääohjelmassa.
Littoislaiset Tuire ja Turkka Laakkio ovat mukana uudessa hääohjelmassa.