Hovirinnan joukkue Hese-kisassa neljänneksi

0

KOULULAISLIIKUNTA. Viides- ja kuudesluokkalaisille tarkoitettu yleisurheilun joukkuekilpailu Hese-kisa järjestettiin maanantaina Kupittaan urheiluhallissa. Päivän aikana kisattiin neljässä eri lajissa: pituushypyssä, junnukeihäänheitossa, sukkula- ja kierrosviestissä. Kisoihin ilmoittautui tänä vuonna ennätysmäärä luokkajoukkueita, peräti 28. Kaarinasta mukana oli yhdeksän joukkuetta.
Kisan voitto meni tänä vuonna Raision Kuloisten koulun 6a-luokalle. Kaarinalaisista joukkueista parhaiten pärjäsi neljänneksi sijoittunut Hovirinnan koulun 6a-luokka. Kymmenen parhaan joukkoon ylsi myös Piispanlähteen koulun 6c-luokka.

Hese-kisa on osa Suomen Urheiluliiton ja Hesburgerin kouluyleisurheilun yhteistyöohjelma, jonka tavoitteena on lisätä koululaisten hyvinvointia liikuntaelämysten avulla.