Kevättempaus tutustutti yleisöä Krossin tarjontaan

0
Mika Niemenmaa odotti Aanan, 3, ja Pepi-koiran kanssa perheen äitiä Annea, joka oli kaupan puolella haeskelemassa sopivia nukenvaatteita. Pepi on kahdeksanviikkoinen pentu, josta on tarkoitus myöhemmin kasvattaa huumekoira. Nyt koira sai totutella olemaan väkijoukossa, oppia olemaan pelkäämättä.
Mika Niemenmaa odotti Aanan, 3, ja Pepi-koiran kanssa perheen äitiä Annea, joka oli kaupan puolella haeskelemassa sopivia nukenvaatteita. Pepi on kahdeksanviikkoinen pentu, josta on tarkoitus myöhemmin kasvattaa huumekoira. Nyt koira sai totutella olemaan väkijoukossa, oppia olemaan pelkäämättä.

Krossin yritysten keväinen markkinatempaus noudatti jo tutuksi tulleita kuvioita. Liikkeet houkuttelivat asiakkaita tarjouksin, ja alueella oli sekä aikuisia että lapsia kiinnostavaa ohjelmaa. Sateen uhka saattoi karsia osan lauantaiseen Kevättuuletukseen tuloa harkinneista.

Ilmainen hernekeitto, lättylautasellinen tai juuri savustusuunista otettu kirjolohi maistuvat takuuvarmasti. Perheen pienimmät viihtyvät kun paikalla ovat muumit, ja kun saa ratsastaa ponilla ja hyppiä pomppulinnassa. Krossijunan kyydissä saa yleiskuvan yritysalueesta.

Videolta voit katsella Krossin tämänkeväistä vilinää!

Lue lisää 27.4.2016 lehdestä