Koululaisten kesäkerhoissa vapaita paikkoja

0

Pienten koululaisten pitkä kesäloma tuottaa joskus harmaita hiuksia vanhemmille. Jos vanhempien lomien rytmitys tai läheisten apu eivät riitä kattamaan kesän jokaista päivää, apu voi löytyä seurakuntien pienille koululaisille tarkoitetusta kerhoista. Eka-, toka- ja kolmasluokkalaisille tarkoitettuja kerhoja järjestetään kesäkuussa arkipäivisin kello 9-15.

Vapaita kerhopaikkoja on jäljellä vielä Littoisissa sekä Turussa Halisissa, Nuortentalolla, Paattisilla, Suikkilassa ja Aureliassa kokoontuvassa ruotsinkielisessä kerhossa. Ryhmään otetaan noin 25 lasta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kolmen viikon kerhomaksu on 85 euroa ja neljän viikon 115 euroa. Perheiden on mahdollista anoa maksuvapautusta taloudellisten syiden takia

Lisätietoja sekä hakulomake löytyvät osoitteesta kirkonrotta.fi. Ilmoittautumisaika päättyy 30.4.