Piikkiöläinen Tuomas Helminen mukana voittamassa lentopallokultaa

0

LENTOPALLO. Lentopallon D-ikäisten aluemestaruuden nappasi tänä keväänä Loimun D-pojat. Joukkueessa pelasivat Piikkiössä asuva Tuomas Helminen, raisiolaiset Alexej Zhbankov, Urho Rytsä sekä turkulainen Oleksii Bulgyn. Päävalmentaja toimii Timo Murtojärvi ja apuvalmentajana Mikko Rytsä.

Kiinnitys mestaruuteen otettiin jo kauden aikana 29 pelatulla pelillä, jotka kaikki päätyivät Loimun poikien voittoon.

Joukkue pelasi koko kauden taktiikalla, joka hieman poikkeaa perinteisesti D-peleissä pelatuista kuvioista. Turnauksessa yhdestäkään joukkueesta ei ollut vastusta näille pojille. Finaalipelikin ratkaistiin jo alkulämmittelyssä ja viimeistään ensimmäisen erän alussa, kun pojat torjuivat ja iskivät vastustajan parkettiin. Finaalin eräpisteet olivat Loimulle 25-16 ja 25-17, joka myös kertoo poikien ylivoimasta.

Voittaneet D-pojat harjoittelevat ja pelaavat C-poikien ryhmässä, joka koostuu -01, -02 ja -03 syntyneistä pojista. C-joukkueen kymmenestä pojasta peräti neljä asuu Piikkiössä, joten Piikkiön lentopallon tulevaisuus on hyvässä nosteessa.