Emir Sulejmanovic tähyää NBA:han, Matti Nuutinen europeleihin

0
Emir Sulejmanovic lähti Kaarinan Ura Basketista maailmalle ja pelaa Barcelonassa.
Emir Sulejmanovic lähti Kaarinan Ura Basketista maailmalle ja pelaa Barcelonassa.
Emir Sulejmanovic lähti Kaarinan Ura Basketista maailmalle ja pelaa Barcelonassa.

Koripalloammattilaisemme Matti Nuutinen ja Emir Sulejmanovic piipahtivat maanantaina Kaarinassa. Peliuransa Ura Basketissa aloittaneet entiset kaarinalaispelurit vetävät henkeä ennen kuin harjoituskausi alkaa kunnolla ensi kautta varten. Emirillä on kaksi vuotta sopimusta jäljellä Barcelonan kanssa, Nuutinen odottelee eurooppalaisten sarjojen päättymistä jotta tulevan kauden neuvottelut voivat alkaa.

Maajoukkueen vakiokokoonpanoon kuuluva Nuutinen pelasi isot minuutit tämän kauden Kreikan liigassa, Arkadikoksen joukkueessa. Bosnia-Hertsegovinan maajoukkueeseen pyrkivä Sulejmanovic pelasi isossa roolissa Barcelonan kakkosjoukkueessa, harjoitteli ykkösen kanssa ja aikoo osallistua kesän NBA Draftiin.

Molempien mielenkiintoisista kokemuksista enemmän keskiviikon lehdessä 18.5.

Matti Nuutinen siirtyi Loimaalta Kreikkaan viime kaudeksi. Avausviisikon pelaaja pelasi isossa roolissa ja kehittyi kovassa sarjassa.
Matti Nuutinen siirtyi Loimaalta Kreikkaan viime kaudeksi. Avausviisikon pelaaja pelasi isossa roolissa ja kehittyi kovassa sarjassa.