Kuvasuunnistuksessa sai näyttää Kaarina-tuntemuksensa

0

Hymy oli herkässä aurinkoisena sunnuntaina pidetyn Kaarinan kuvasuunnistuksen osallistujilla. Tapahtumassa suunnistettiin valokuvien perusteella rastikohteisiin, jotka sijaitsivat eri puolilla Kaarinaa. Löydettäviä rasteja oli yhteensä 12, ja ne piti löytää omalla lihasvoimalla liikkuen.

Koska tapahtuma oli leikkimielinen, myös vinkkejä rastien löytämiseksi oli mahdollista saada.

Osallistujille oli luvassa arvontapalkintoja. Kuudella rastilla käyminen riitti hyväksyttävään suoritukseen ja arvontoihin osallistumiseen. Kaikilta kohteilta leiman saaneiden kesken oli määrä arpoa lisäpalkintoja.

Kuvasuunnistuksen järjestivät Valonia, Kaarina-lehti, Kaarinan Kulkijat ry ja Turun Latu ry. Tapahtuma liittyi Turun seudun pyöräilyviikkoon.

 

Sirkku Kaskinen (oik.) päivysti rastilla 5, joka oli Mattelmäen kartanon kupeessa. Kohteessa oli ollut kahden tunnin aikana 30 kävijää. Merja Lakkala oli liittynyt edellisenä päivänä Kaarinan Kulkijoihin, ja jäsenyys alkoi liikunnallisesti, kuvasuunnistuksen merkeissä.
Sirkku Kaskinen (oik.) päivysti rastilla 5, joka oli Mattelmäen kartanon kupeessa. Kohteessa oli ollut kahden tunnin aikana 30 kävijää. Merja Lakkala oli liittynyt edellisenä päivänä Kaarinan Kulkijoihin, ja jäsenyys alkoi liikunnallisesti, kuvasuunnistuksen merkeissä.

 

Turun Ladun toiminnassa mukana olevan Mervi-Leena Heinosen ensimmäinen kohde oli Mattelmäen kartano. Aktiivinen kaarinalainen pyöräilijä lähti sieltä kiertämään muita rasteja.
Turun Ladun toiminnassa mukana olevan Mervi-Leena Heinosen ensimmäinen kohde oli Mattelmäen kartano. Aktiivinen kaarinalainen pyöräilijä lähti sieltä kiertämään muita rasteja.

 

Sirpa Määttäsen suunnistuskierroksen yhdeksäs rasti löytyi keskusurheilukentän katsomosta. –Lainasin pojalta pyörän, ja mittarissa on nyt 19,6 kilometriä. Harrastan geokätkeilyä, ja kun olen asunut Kaarinassa vuodesta 1965 asti, tunnen paikat aika hyvin. Patsaan kuvaa mietin aika kauan, mutta sehän onkin Lemun taistelun muistomerkki.
Sirpa Määttäsen suunnistuskierroksen yhdeksäs rasti löytyi keskusurheilukentän katsomosta. –Lainasin pojalta pyörän, ja mittarissa on nyt 19,6 kilometriä. Harrastan geokätkeilyä, ja kun olen asunut Kaarinassa vuodesta 1965 asti, tunnen paikat aika hyvin. Patsaan kuvaa mietin aika kauan, mutta sehän onkin Lemun taistelun muistomerkki.

 

Sirkka Kataja (vas.) ja Marja-Liisa Tuominen antoivat leiman Anneli Skovbjergin suorituskorttiin. –Tunnistan kyllä kaikki kuvat, ehkä käyn yhdeksällä tai kymmenellä rastilla. Tämä on loistava idea, tällaista pitäisi järjestää enemmän, Skovbjerg toivoi.
Sirkka Kataja (vas.) ja Marja-Liisa Tuominen antoivat leiman Anneli Skovbjergin suorituskorttiin. –Tunnistan kyllä kaikki kuvat, ehkä käyn yhdeksällä tai kymmenellä rastilla. Tämä on loistava idea, tällaista pitäisi järjestää enemmän, Skovbjerg toivoi.

 

Suunnistusta kävellen. Keskusurheilukenttä oli Paula Rantasen (vas.) kahdeksas ja Leena Venheen seitsemäs kohde. He aikoivat suunnata seuraavaksi rastille 9, jonka he tiesivät Sepen Grilliksi.
Suunnistusta kävellen. Keskusurheilukenttä oli Paula Rantasen (vas.) kahdeksas ja Leena Venheen seitsemäs kohde. He aikoivat suunnata seuraavaksi rastille 9, jonka he tiesivät Sepen Grilliksi.