Uran C-pojat pelasivat SM-pronssia

0
Pronssisessa joukkueessa pelasivat Veeti Ala-aho, Ekku Arell, Rasmus Elamo, Lauri Hänninen, Jon Jalamo, Matias Lauri, Lenni Lönnqvist, Alec Moborg, Niklas Suvanto, Julius Vaaranen, Onni Virolainen ja Nico Vuorenpää. Joukkuetta valmensivat Oskari Arell, Kimmo Lauri ja Tarmo Lindberg.
Pronssisessa joukkueessa pelasivat Veeti Ala-aho, Ekku Arell, Rasmus Elamo, Lauri Hänninen, Jon Jalamo, Matias Lauri, Lenni Lönnqvist, Alec Moborg, Niklas Suvanto, Julius Vaaranen, Onni Virolainen ja Nico Vuorenpää. Joukkuetta valmensivat Oskari Arell, Kimmo Lauri ja Tarmo Lindberg.

Lohjan Kisakalliossa pelattiin äitienpäivän viikonloppuna koripallon C-poikien, eli 2002–03 syntyneiden Suomen mestaruudesta. Ura Basketin vanhemmat C-pojat, tuttavallisemmin Nollakakkoset, osallistuivat Kisakallion turnaukseen raivattuaan tiensä runkosarjasta kuudella voitolla ja kahdella tappiolla.

Lopputurnauksessa pelattiin alle 45 tuntiin viisi täysiaikaista kovaa peliä. Ura eteni välieriin kohdattuaan alkulohkossa HNMKY:n, EBT:n sekä PuHu:n. Periksi jouduttiin antamaan vain sunnuntain loppuottelun hopeamitalistille EBT:lle.

Välierissä Uran poikia vastaan asettui Tapiolan Honka. Myöhemmin EBT:n iltapäivän loppuottelussa kaatanut Honka pelasi erittäin kovan toisen jakson, ja siinä revittyä eroa ei kaarinalaiset enää saaneet kurottua kiinni. Näin ollen poikia odotti pronssipeli välierien kolmatta espoolaisjoukkuetta LePyä vastaan.

Pronssipeli oli alusta saakka Uran hallinnassa. Pojat eivät kertaakaan päästäneet LePyä edes hetkeksi johtoon. Näin Ura Basketin C-poikien kaulaan pujotettiin pelin päätteeksi pronssimitalit.

Mitali on seuran junioreille kautta aikojen kuudes SM-mitali, ja ensimmäinen C-poikien ikäryhmässä.