Suotuisten tuulten soutukilpailu

0
Reijo Malkaniemi (vas.), Simo Rivala ja Ari Leino valmistautuvat menemään Kaarinan Urheilijoiden kirkkoveneen airoihin, joista heillä kaikilla on jo monivuotinen kokemus. –Mukana on mustikkasoppaa ja vettä, jossa on suolaa ja hiukan hunajaa, Malkaniemi kertoo matkaeväistään.
Reijo Malkaniemi (vas.), Simo Rivala ja Ari Leino valmistautuvat menemään Kaarinan Urheilijoiden kirkkoveneen airoihin, joista heillä kaikilla on jo monivuotinen kokemus. –Mukana on mustikkasoppaa sekä vettä, jossa on suolaa ja hiukan hunajaa, Malkaniemi kertoo matkaeväistään.

Perinteinen Kaarina soutu saatiin lauantaina vietyä läpi hyvissä olosuhteissa. Tuulet olivat suotuisat, eikä sadekaan kiusannut välillä tummienkin pilvien alla kisanneita soutajia.

-Päivä meni oikein hyvin. Siellä tehtiin soutajien omia ennätyksiäkin, iloitsee Kaarinan Urheilijoiden Hannu Kärki.

Näyttävintä menoa tarjosivat taas kirkkoveneet. Sarjaan osallistuneista viidestä joukkueesta sai nopeimmin 28 kilometrin pituisen reitin kierrettyä Stairon suvituulitiimi. Muita kilpailumuotoja olivat pienempien veneiden yksinsoutu, vuorosoutu ja parisoutu yhteensä seitsemässä sarjassa.

Videolla kirkkoveneiden ja pienempien veneiden vauhdikasta menoa!

Lue lisää 22.6.2016 lehdestä