“Tytöt pelaa reilusti”

0

Kaarinan Nappulat juhlisti viikonloppuna neljääkymmentä toimintavuottaan peluuttamalla tyttöjä ja poikia jalkapallon suurturnauksessa. Keskurilla palloa kokoontui potkimaan yli tuhat 6-11-vuotiasta junnua.

Katso hyväntuulisen viikonlopun kuvasatoa.

kuvat ja kuvatekstit: Tapani Mehtonen

Naantalilaista VG-62 –seuraa edustavat tytöt olivat tulleet mukaan turnaukseen 2008 syntyneiden sarjassa. –Ajatus on, että kaikilla on hauskaa. Opitaan siinä myös vähän pelaamaan, toteaa valmentaja Riikka Vainio. Peliin valmistautuvat tytöt: takana vasemmalta Katariina Heinonen, Viivi Vainio, Kaisa Rantala ja Hilda Haapanen, keskellä vasemmalta Kiira Lehto, Nelli Laamo, Anni Helenius ja Tuuli Karstinen sekä edessä maalivahti Meri Akin.
Naantalilaista VG-62 –seuraa edustavat tytöt olivat tulleet mukaan turnaukseen 2008 syntyneiden sarjassa. –Ajatus on, että kaikilla on hauskaa. Opitaan siinä myös vähän pelaamaan, toteaa valmentaja Riikka Vainio. Peliin valmistautuvat tytöt: takana vasemmalta Katariina Heinonen, Viivi Vainio, Kaisa Rantala ja Hilda Haapanen, keskellä vasemmalta Kiira Lehto, Nelli Laamo, Anni Helenius ja Tuuli Karstinen sekä edessä maalivahti Meri Akin.
Etualalla pallottelevat Senni Salonen (vas.) ja Aamu Mokka kuuluvat FC Rauma –seuraan, ja he pelasivat 2007 syntyneissä. –Meillä on mukana kaksi joukkuetta tässä sarjassa. Jalkapallo soveltuu hyvin tytöille, määrittelee joukkueen valmentaja Johanna Koski.
Etualalla pallottelevat Senni Salonen (vas.) ja Aamu Mokka kuuluvat FC Rauma –seuraan, ja he pelasivat 2007 syntyneissä. –Meillä on mukana kaksi joukkuetta tässä sarjassa. Jalkapallo soveltuu hyvin tytöille, määrittelee joukkueen valmentaja Johanna Koski.
VG-62:n kahdeksanvuotiaat tytöt lämmittelevät ennen ottelua. Turnauspäivän aikana heillä oli luvassa neljä ottelua.
VG-62:n kahdeksanvuotiaat tytöt lämmittelevät ennen ottelua. Turnauspäivän aikana heillä oli luvassa neljä ottelua.
Katsojat nauttivat, kun aurinko pilkahti näkyviin nappulaturnauksen ensimmäisenä päivänä. Kenttien laidoilla oli järjestäjien arvion mukaan noin 650 vanhempaa seuraamassa lastensa pelaamista.
Katsojat nauttivat, kun aurinko pilkahti näkyviin nappulaturnauksen ensimmäisenä päivänä. Kenttien laidoilla oli järjestäjien arvion mukaan noin 650 vanhempaa seuraamassa lastensa pelaamista.
Kaarinan Nappuloiden puheenjohtaja Tommi Noponen on tyytyväinen pidettyyn lasten jalkapalloturnaukseen. –Tyttöjen joukkueita osallistui 34 ja poikien joukkueita 74. Pelaajia oli mukana yli 1050. Jos tässä turnauksessa ei ollut peli-iloa, niin ei sitten missään.
Kaarinan Nappuloiden puheenjohtaja Tommi Noponen on tyytyväinen pidettyyn lasten jalkapalloturnaukseen. –Tyttöjen joukkueita osallistui 34 ja poikien joukkueita 74. Pelaajia oli mukana yli 1050. Jos tässä turnauksessa ei ollut peli-iloa, niin ei sitten missään.
Jonatan Hörkkö toimi erotuomaria vastaavana pelinohjaajana turnauksen molempina päivinä. Jonatan kertoo harrastaneensa jalkapalloa lähes kymmenen vuotta, ja tällä hetkellä hän on KaaPo:n B-pojissa keskikenttäpelaajana. –Tämä on kiva tehtävä, tytöt pelaa reilusti. Valmistauduin katsomalla vähän nappuloiden pelaamiseen kuuluvia sääntöjä.
Jonatan Hörkkö toimi erotuomaria vastaavana pelinohjaajana turnauksen molempina päivinä. Jonatan kertoo harrastaneensa jalkapalloa lähes kymmenen vuotta, ja tällä hetkellä hän on KaaPo:n B-pojissa keskikenttäpelaajana. –Tämä on kiva tehtävä, tytöt pelaa reilusti. Valmistauduin katsomalla vähän nappuloiden pelaamiseen kuuluvia sääntöjä.
Minna Lehto oli seuraamassa tyttärensä Kiiran pelaamista. Kiiran sisko Mila pelasi samanaikaisesti omassa 10-vuotiaiden sarjassaan. –On tänä kesänä ollut jo monta muutakin peliä. Pelaaminen on kivaa yhdessä kavereiden kanssa, Kiira sanoo.
Minna Lehto oli seuraamassa tyttärensä Kiiran pelaamista. Kiiran sisko Mila pelasi samanaikaisesti omassa 10-vuotiaiden sarjassaan. –On tänä kesänä ollut jo monta muutakin peliä. Pelaaminen on kivaa yhdessä kavereiden kanssa, Kiira sanoo.

Lue lisää 24.8.2016 lehdestä