Taitoluistelijat esittelee toimintaansa jäähallilla

0

LUISTELU. Kaarinan Taitoluistelijat järjestää tulevana lauantaina seurapäivän Kaarinan jäähallilla 10-15.30. Päivä on avoin kaikille kaarinalaisille. Päivä sisältää leikkimielistä kisailua, esityksiä, yleisöluistelua, koru- ja luistelutarvikemyyntiä. Tietoa myös Taitoluistelijoiden syksyn uusista matalan kynnyksen ryhmistä.

Tapahtuma on osa Kaarinan Taitoluistelijoiden kehittämistyötä kaudella 2016-2017. Taitoluistelijat sai opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukea lasten ja nuorten liikunnan monipuolistamiseksi ja luisteluharrastuksen saavutettavuuden edistämiseksi. Tavoitteena on tuoda taitoluistelua yhä useamman kaarinalaisen lapsen ja nuoren ulottuville matalan kynnyksen periaatteella.

Tapahtuma on maksuton. Taitoluistelijoiden ja Kakipon yhteisessä kahviossa ja seuran myyntipisteessä vain käteismaksu.