Kaarinalaisille 14 miljoonaa euroa veronpalautuksia – verotiedot julki huomenna

0

veroilmoitus verkko

Kaarinalaiset pääsevät nauttimaan 14 miljoonan euron veronpalautuksista kuun lopussa, kun Verohallinto palauttaa reilulle 20 000 kaarinalaiselle liikaa maksettuja ennakkoja. Keskimäärin palautus on 700 euroa.

Mätkyjä tulee reilulle 4 000 kaarinalaiselle. Maksettavaa on yhteensä yli 7,2 miljoonaa euroa.

 

Veronpalautukset maksetaan tileille 29.11.2016.

 

Viime vuoden tuloverotuksen tiedot tulevat julkisiksi huomenna tiistaina 1.11. Seuraamme paikallisia verotietoja myös kaarina-lehti.fi-sivulla.

Lue tiistaina, kuka keräsi muhkeimmat tulot viime vuonna Varsinais-Suomessa ja mitkä yritykset löytyvät alueen verotietojen kärjestä. Sivuiltamme löytyy myös verokone, jonka kautta on mahdollista hakea maakunnan yksittäisten henkilöiden verotietoja.